Επιστρώματα

Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)
Επίστρωμα αδιάβροχο Επίστρωμα αδιάβροχο

Επίστρωμα αδιάβροχο

από  €12.00

Χωρίς ΦΠΑ: €12.00

Επίστρωμα αδιαβροχοποιημένο με γωνία 30 εκατοστά. Τοποθετείται πάνω από το στρώμα και λειτουργεί σαν προστατευτικό κάλυμμα. Διαθέτει αδιάβροχη επένδυση PU, η οποία εξασφαλίζει μέγιστη απορροφητικότητα, παρέχοντας μοναδική αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας. Παρατείνει τη διάρκεια ζωής του στρώματός,..

Επίστρωμα καπιτονέ

Επίστρωμα καπιτονέ

από  €12.15

Χωρίς ΦΠΑ: €12.15

Επίστρωμα καπιτονέ με λάστιχο περιμετρικά και γωνία 30 εκατοστά. Ιδανική επιλογή για το υπνοδωμάτιό σας, τοποθετείται πάνω από το στρώμα και λειτουργεί σαν προστατευτικό κάλυμμα. Παρατείνει τη διάρκεια ζωής του στρώματός, προστατεύοντάς το από ιδρώτα, υγρασία, σκόνη και λεκέδες. Αφαιρείται και πλένε..

Επίστρωμα πετσετέ

Επίστρωμα πετσετέ

από  €8.91

Χωρίς ΦΠΑ: €8.91

Επίστρωμα κρεβατιού εξαιρετικής ποιότητας με λάστιχο περιμετρικά, σε πετσετέ ύφανση. Ιδανική επιλογή για το υπνοδωμάτιό σας, τοποθετείται πάνω από το στρώμα και λειτουργεί σαν προστατευτικό κάλυμμα. Παρατείνει τη διάρκεια ζωής του στρώματός, προστατεύοντάς το από ιδρώτα, υγρασία, σκόνη και λεκέδες. ..

Μαξιλαροθήκες αδιάβροχες Μαξιλαροθήκες αδιάβροχες

Μαξιλαροθήκες αδιάβροχες

από  €12.00

Χωρίς ΦΠΑ: €12.00

Μαξιλαροθήκες αδιαβροχοποιημένες, ανθεκτικές για προστασία του μαξιλαριού από τυχόν ατυχήματα αλλά και απέναντι στην φθορά του χρόνου. Διαθέτουν αδιάβροχη επένδυση PU, η οποία εξασφαλίζει μέγιστη απορροφητικότητα, δίνοντας ταυτόχρονα μοναδική αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας...

Μαξιλαροθήκες καπιτονέ

Μαξιλαροθήκες καπιτονέ

από  €8.10

Χωρίς ΦΠΑ: €8.10

Μαξιλαροθήκες καπιτονέ με φερμουάρ. Ιδανική επιλογή για το υπνοδωμάτιό σας, τοποθετούνται στα μαξιλάρια σας και λειτουργούν σαν προστατευτικό κάλυμμα. Οι ρομβικές ραφές που διαθέτουν προστατεύουν τα μαξιλάρια σας από υγρασία, σκόνη, ιδρώτα και λεκέδες, αφήνοντας μια ευχάριστη αίσθηση καθαρότητας. Πα..

Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)