Για τους ενήλικες, το υπνοδωμάτιο είναι ένας χώρος όπου ξεκινούν και τελειώνουν τη μέρα τους, οπότε πρέπει να είναι χαλαρωτικό, άνετο και λειτουργικό. Δεν ισχύει όμως το ίδιο για τα παιδιά! Το παιδικό υπνοδωμάτιο είναι ένας χώρος όπου τα παιδιά περνούν πολύ χρόνο- παίζουν, φαντάζονται, δημιουργούν και φυσικά κοιμούνται!

Ανανεώστε, λοιπόν, το δωμάτιο του παιδιού σας με τα κατάλληλα σεντόνια! Το πρώτο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι η προσωπικότητα του παιδιού. Το κάθε παιδί έχει τον δικό του χαρακτήρα, επομένως βεβαιωθείτε ότι το κρεβάτι τους αντικατοπτρίζει αυτά που τους αρέσουν. Εξίσου σημαντικό είναι να βεβαιωθείτε πως τα κλινοσκεπάσματα είναι εύκολα στο πλύσιμο και στη συντήρηση. Στη συλλογή Sunshine Home, θα βρείτε μία συλλογή από παιδικά σεντόνια υψηλής ποιότητας, εξίσου εύκολα στο πλύσιμο και στην τακτοποίηση. Παρακάτω ακολουθούν μερικές ιδέες για παιδικά σεντόνια, που θα σας βοηθήσουν να δώσετε ζεστασιά, άνεση και ζωντάνια στο παιδικό δωμάτιο.

Σεντόνια με χαρακτήρες της Disney

Τα παιδιά τρελαίνονται για τα κινούμενα σχέδια. Στη συλλογή Sunshine Home θα βρείτε χαρούμενα κλινοσκεπάσματα με χαρακτήρες της Disney, που υπόσχονται να ζωντανέψουν το δωμάτιό του παιδιού και να το κάνουν να ανυπομονεί να τα δείξει στους φίλους του.

Αθλητικά σεντόνια

Εάν το παιδί σας λατρεύει τα σπορ, τα σεντόνια με αθλητικά σύμβολα θα το κάνουν να αγαπήσει το δωμάτιό του. Τα ζωντανά χρώματα και τα μοντέρνα σχέδια τέτοιων σεντονιών αρέσουν πολύ στα παιδιά και τα κάνουν να βλέπουν το δωμάτιό τους ως έναν άνετο, προσωπικό χώρο.

Σεντόνια με ουδέτερα σχέδια

Η συλλογή Sunshine Home προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία από σεντόνια σε διάφορα χρώματα και σχέδια, τόσο για αγόρια όσο και για κορίτσια! Διαλέξτε το κατάλληλο σχέδιο που ταιριάζει στο παιδί σας ανάμεσα σε αστέρια, καρδίες, αεροπλάνα, αυτοκίνητα, γοργόνες ή μπαλαρίνες!

Σεντόνια με ζωάκια

Στη συλλογή Sunshine Home θα βρείτε βρεφικά σεντόνια με σχέδια ζωάκια. Τα όμορφα κεντήματα σε συνδυασμό με το κλασσικό λευκό χρώμα θα ομορφύνουν το δωμάτιο του μωρού σας!

Εύκολες συμβουλές εσωτερικής διακόσμησης για καλύτερη διάθεσή στο σπίτι
Η διακόσμηση του σπιτιού μπορεί να κάνει τη διαφορά στη διάθεση και τα συναισθήματά σας. Είναι γνωστό πως η νέα κανονικότητα που επέβαλλε η καραντίνα ...